Lemsteraak 'Jenna'

Year

1987

Length

13 m

Price

€ 265.000

specifications
exterior
interior
download brochure
Schedule viewing
Contact us

Specifications

Year:
1987
Length:
13 m
Draught:
1.25 m
Keel type:
Platbodem
Berths:
7 fixed
Material:
Steel
Design:
De Jong Durgerdam
Price:
€ 265.000

Mooie 13 m Lemsteraak met veel klasse en kwaliteit, in top conditie. Een heel fijn familieschip met 7 vaste slaapplaatsen.  Naast zeiltochten naar de Wadden en Denemarken heeft het ook diverse prijzen in het wedstrijdveld behaald bij bijvoorbeeld de HT-race. Dit is de Lemsteraak van Tjerk Hutting (de oprichter van Hutting Yachts), en heeft het zeiljacht al 18 jaar in de familie waardoor deze Lemsteraak elk jaar het hoogste level aan onderhoud heeft gehad. Kortom: een klassieke Lemsteraak in top conditie; ideaal familie zeiljacht.

No items found.
No items found.

Lemsteraak 'Jenna'

Exterieur

Deze klassieke Lemsteraak is ontworpen en gebouwd door De Jong.  Het heeft de afgelopen 15 jaar alle onderhoud en optimalisaties gehad nodig om het een zeer comfortabel familie lemsteraak te maken zowel als een sterke wedstrijd aak. Zo heeft het nieuwe zeilen, een boegschroef, compleet nieuw teakdek (2018). Alle houten onderdelen aan het exterieur waaronder de mast zijn winter 2023 opnieuw gelakt. Kortom: in perfecte staat deze ideale familie Lemsteraak.

Interieur

De indeling bestaat uit een zeer ruime en knusse salon met open kombuis welke van alle gemakken is voorzien. Zo heeft het een oven, 3-pits gasfornuis, een koelkast met vriesvak en een grote hoekbank met veel opbergruimte.

Naast een een-persoonskooi bevindt zich voorin de punt een 4-persoons kooi met 2 ‘stapelbedden’. Hiernaast is er een zeer ruime ‘kapiteinskooi’ met een eigen wastafel. De nattecel beschikt over een handpomp toilet met douche en wastafel.

Nieuwe foto’s en video’s van het interieur volgen spoedig. Enthousiast? Plan een bezichtiging op onze jachtwerf in Makkum.

No items found.

Contact us

Contact our team for free advice or to schedule a viewing.
Virtual viewings are also possible.

Jelle Hutting

Brokerage advisor

+ 31 (0)6 46 64 89 82
brokerage@hutting.nl
Call
Mail

Other yachts

Hutting 40 ‘Siga Siga’

€ 175.000

Morris 42X ‘Grace Darling’

€ 595.000
Back to overview